Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

"Το ξεπούλημα της Ελλάδας" είναι μέρος μίας παγκόσμιας συνωμοσίας;




"Όχι, δεν πληρώνετε παραπάνω λεφτά για να πληρώσετε τα κλεμμένα που έκλεψαν κάποιοι πολιτικοί
Αν την Ε.Ε. η το Δ.Ν.Τ. τους ενδιέφερε να γυρίσουν τα κλεμμένα λεφτά, τότε θα πήγαιναν στα δικαστήρια αυτούς που τα πήραν και θα έκαναν κατασχέσεις των λογαριασμών τους.
Όχι, δεν πτώχευσε ξαφνικά μέσα σε 1 χρόνο η Ελλάδα, τη στιγμή που είχε σταθερή άνοδο από το 2000 κι έπειτα, και έφτασε σε σημείο το 2008 να έχει το ταμείο του κράτους τα διπλάσια κέρδη.

Το 2009 όπου η Ελλάδα "πτώχευσε" παρατηρήθηκε μονάχα μια μείωση του Α.Ε.Π στο 0.02%, ποσοστό γελοίο.
Ο λόγος που πληρώνουμε περισσότερα λεφτά, είναι επειδή η Ελλάδα πλέον εξουσιάζεται και κυριαρχείται από ξένο κατακτητή και όχι από τους έλληνες.

Ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, εξελίσσεται και είναι οικονομικός. Πλέον δε χρειάζεται να χρησιμοποιείς άμεση βία κρούσης μέσω πυροβόλων όπλων, αλλά με τις κατάλληλες προϋποθέσεις που έχεις δημιουργήσει, μπορείς να κατακτάς θεσμικά και οικονομικά τους αντίπαλους σου, προκειμένου να δουλεύουνε για εσένα, και να σου παράσχουν τα μεγαλοπρεπή ποσά που θέλεις και φυσικά μπορείς πλέον να τους έχεις σκλάβους σου.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα ελέγχεται από τους οργανισμούς της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ., τα οποία είναι υποχείρια των G20,των 20 πιο ανεπτυγμένων χωρών, οι οποίες με τη σειρά τους κάθε χρόνο κάνουν το καθιερωμένο τους meeting όπου καθορίζουν από κοινού τις πράξεις τους, δηλαδή το τι θα συμβεί στο κόσμο και πως...
Οι δύο αυτές οργανώσεις που προαναφέρθηκαν, έχουν συνάψει συμφωνία με τον έλληνα πρωθυπουργό όπου πλέον τους παρέχεται η εξουσία επί των εσωτερικών θεμάτων της Ελλάδας.

Οι νόμοι, όπως η αύξηση των φόρων, η μείωση των συντάξεων, η αύξηση των χρόνων εργασίας, η περικοπή επιδομάτων κλπ, αποφασίζονται από τους Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ., οι οποίοι απαρτίζουν τη Παγκόσμια Τράπεζα.
Σήμερα αποφασίζουν για τις ζωές μας στα meeting των G20 και οι αποφάσεις αυτές μας ανακοινώνονται από τα εκτελεστικά τους όργανα, τα οποία εν συνεχεία μας επιβάλλουν το θέλημά τους.

Δεν αποφασίζει ο έλληνας για τη ζωή του. Δεν έχει εξουσία ο λαός εις το λαό, δηλαδή δεν αποφασίζει ο ίδιος τη μοίρα του. Δεν υπάρχει δημοκρατία. Για τον ελληνικό λαό, δεν αποφασίζει ούτε καν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και οι υπουργοί του. Οι υπουργοί είναι υπάλληλοι των G20. Aκολουθούν εντολές.

Η Ελλάδα παραδόθηκε στον κατακτητή αναίμακτα και χωρίς πόλεμο. Χωρίς να προβάλλουμε καμία απολύτως αντίσταση, είπαμε πως ΝΑΙ, δηλαδή αποδεχθήκαμε να παραχωρήσουμε την εξουσία της Ελλάδας, ΝΑΙ δεχόμαστε να μας επιβάλλουν φόρους, νόμους και μέτρα που κάποιοι άλλοι επιθυμούν για το δικό τους συμφέρον, χωρίς καν να μας ρωτήσουν. ΝΑΙ είμαστε καλά παιδιά και δεχόμαστε να δουλεύουμε από τη στιγμή που θα αποκτήσουμε την σωματική ικανότητα έως ότου να πεθάνουμε προκειμένου να πληρώνουμε τους G20 και να ζούμε με δυσκολία, καλύπτοντας μόνο τις βασικές άκρως απαραίτητες ανθρώπινες ανάγκες, χωρίς ζωή, χωρίς πρωτοβουλία και ελευθερία, χωρίς ανεξαρτησία, χωρίς διασκέδαση, χωρίς δικαιώματα...

Αυτή τη στιγμή κάποιοι κουστουμαρισμένοι σε ένα γραφείο στις Βρυξέλλες, συζητάνε μέσω τηλεσυνδιάσκεψης με ακριβούς υπολογιστές με webcams και αποφασίζουν για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας…
Αποφασίζουν τους νόμους της Ελλάδας, το πως θα ζούμε εμείς οι έλληνες, τι θα τρώμε, τι μισθό θα παίρνουμε, πόσα χρόνια θα δουλεύουμε και φυσικά που θα πηγαίνουν τα λεφτά μας, δηλαδή οι κόποι μας…

Εμείς εδώ έρμαια και τυφλοί σκλάβοι, εργαζόμαστε για να τους παρέχουμε ότι μας ζητήσουν. Είναι οι αφέντες μας, γιατί εμείς συμφωνήσαμε και συνεχίζουμε να συμφωνούμε σε αυτόν τον παραλογισμό…Ναι, αυτοί που προτίμησαν να μας χαρίσουν τη ζωή με το να μη μας κάνουν πόλεμο και σε αντάλλαγμα μας καταδίκασαν να είμαστε σκλάβοι τους και να εργαζόμαστε ζώντας μία μαύρη και χωρίς μέλλον ζωή, για να περνάνε αυτοί καλά.

Η Ελλάδα, ήταν η πρώτη χώρα που παραδόθηκε στην Παγκόσμια Αυτοκρατορία χωρίς πόλεμο, δυναμώνοντας έτσι το έκτρωμα αυτό που θα επιθυμεί να επιβληθεί οικονομικά σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες με τη σειρά τους, μια-μια, θα υποκύπτουν και θα παραχωρούν την εξουσία τους στο ΔΝΤ η στην ΕΕ (περίπου το ίδιο πράμα είναι, έτσι όπως τα γεγονότα εξελίσσονται).

Φυσικά οι νεκροί αυτού του πόλεμου δε θα είναι από σφαίρες… Θα είναι όμως νεκροί… Άνθρωποι που θα πεθάνουν από την πείνα λόγω του ότι δε θα υπάρχουν δουλειές για να δουλέψουν. Θα είναι νεκροί ενώ θα αναπνέουν… Θύματα αυτού του σιωπηλού πολέμου θα είναι και οι ηλικιωμένοι, που πλέον η σύνταξή τους δε θα επαρκεί για να επιβιώσουν και δε θα μπορούν πλέον να κάνουν κάτι για να βγάλουν λεφτά αρκετά για να επιβιώσουν. Θα είναι άρρωστοι, και το κράτος δεν θα τους πληρώνει τα φάρμακα!!! Θα είναι σαν ορφανά παιδιά, μιας και το κράτος έκοψε το επίδομα των ορφανών.

Όποιος δεν είναι ικανός να παρέχει εργασία, είναι περιττός για το σύστημα και θα εξοβελίζεται με ποικίλους τρόπους. Γιατί δεν θα τον ανέχονται να καταναλώνει πόρους χωρίς να προσφέρει και το σύστημα θα τον αντιμετωπίζει ως παράσιτο, δρώντας εναντίον των πολιτών χωρίς ανθρώπινα συναισθήματα και αναστολές. Όποιος δεν θα μπορεί να εργαστεί, θα πεθαίνει. Και αυτό ήδη ισχύει…

Αλλά επίσης λόγω του ότι η Γη πλέον δεν μπορεί να παράγει αρκετή τροφή για όλους, πρέπει να πεθάνουν και άλλοι από την πείνα, προκειμένου όσοι μείνουν ζωντανοί (αναφέρομαι στους πλούσιους) να έχουν εξασφαλισμένο το ψωμί τους και να ζήσουν μια ποιο άνετη και ασφαλή ζωή.

Σκοπός τους είναι όλος ο κόσμος να γίνει υποχείριό τους και να μπορούν να «κανονίζουν» τους νόμους κάθε χώρας. Εν καιρώ, θα εγκαθιδρυθεί και το παγκόσμιο νόμισμα, το οποίο θα ελέγχεται από την Παγκόσμια Τράπεζα.
Μετά σε όλο τον κόσμο θα έχουμε τα ίδια χρήματα και θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα"…

Τμήμα ειδήσεων :elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.