Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Garuda-IV με ινδικά Su-30MKI στη Γαλλία


Έξι ινδικά μαχητικά Su-30MKI, δύο βαρέα μεταφορικά IL-76 και έαν εναέριο τάνκερ Il-78 θα καταφθάσουν τις επόμενες μήερες Γαλλία για μια κοινή αεροπορική άσκηση με την γαλλική αεροπορική δύναμη.

Η άσκηση, Garuda-IV, θα πραγματοποιηθεί στην αεροπορική βάση του Istres στη Γαλλία από 14 έως 25 Ιουνίου. Η άσκηση θα συμβάλει στην περαιτέρω ενίσχυση της διαλειτουργικότητας μεταξύ των ινδικών και γαλλικών αεροπορικών δυνάμεων, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματικών.

Η άσκηση έρχεται σε μια στιγμή που η Ινδία και η Γαλλία είναι έτοιμες να υπογράψουν την οριστική συμφωνία αξίας Rs 10.000 crore για την την αναβάθμιση 56 αεροσκαφών Mirage-2000 του στόλου της IAF. Τα πρώτα 4 έως 6 αεροσκάφη θα αναβαθμιστούν στη Γαλλία με τα υπόλοιπα να αναβθμίζονται στην Ινδία μετά από την μεταφορά της σχετικής τεχνολογίας, στις εγκαταστάσεις της Hindustan.

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης, το σύνολο του κάτω μέρους της ατράκτου θα πρέπει να αφαιρεθεί για να γίνουν οι εργασίες της εκ νέου καλωδίωσης, μια κιαι το αναβθμισένο μαχητικό θα φλερει μια μεγάλη σειρά νέων ηλεκτρονικών υποσυστημάτων. Η επέκταση της επιχειρησιακής ζωής που θα πραγματοποιηθεί, θα κρατήσει για 20 περίπου χρόνια το γαλλικό μαχητικό στις τάξεις της IAF.


Τμήμα ειδήσεων :elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.