Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Πτήση Αθήνας-Κατεχομένων(!) δια χειρός..... Ντόρας!!!!



Αναταραχή έχει προκαλέσει στην Κύπρο η πληροφορία για τις πτήσεις από την Αθήνα προς το παράνομο αεροδρόμιο «Ερτζάν» στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, με ενδιάμεσο σταθμό την Σμύρνη, της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας «Pegasus».

Σε αποψινή δήλωση του στο τηλεοπτικό δελτίο του MEGA Κύπρου ο Ανδρέας Βγενόπουλος δήλωσε ότι «εμείς πρώτοι είχαμε καταγγείλει ότι με την υπογραφή (πριν μήνες) ενός μνημονίου από τις κυβερνήσεις Ελλάδος -Τουρκίας ξεκίνησαν οι πτήσεις»και κάλεσε τις κυβερνήσεις Ελλάδος και Κύπρου να επιληφθούν του θέματος, Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό, όταν μάλιστα η Τουρκία αρνείται να ανοίξει τα λιμάνια και τα αεροδρόμια της στην Κυπριακή Δημοκρατία....

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα που αποκάλυψε την υπόθεση, πρόκειται για το αντάλλαγμα που αξίωσαν και έλαβαν Τούρκοι προκειμένου να επιτρέψουν στην «Aegean» να ξεκινήσει πτήσεις προς την Κωνσταντινούπολη.

Για το πώς η «Aegean» απέκτησε την άδεια αυτή και τις κατηγορίες της MIG προς την Ντόρα Μπακογιάννη
Νέες ρουκέτες της MIG κατά της Ντόρας

Από τα νέα στοιχεία που τώρα έρχονται στο φως μέσα από τα επίσημα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το «ΘΕΜΑ»γίνεται η ανασύνθεση του άγνωστου παρασκηνίου που προκάλεσε αερομαχίες μεταξύ της «Aegean Airlines» και της «Olympic Air». Ένα στοιχείο που έχει περάσει απαρατήρητο είναι ότι στον «πόλεμο» αυτό, μέχρι τώρα, δεν έχει αναμιχθεί η τουρκική πλευρά. Η εκκωφαντική σιωπή της Άγκυρας ερμηνεύεται εύκολα: η τουρκική πλευρά αν όχι με τη συναίνεση (πάντως με την ανοχή) της τέως υπουργού Εξωτερικών κατάφερε να εξασφαλίσει την αεροπορική σύνδεση του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου (Ercan στην τουρκική γλώσσα) στην κατεχόμενη Κύπρο με τον διεθνή αερολιμένα Αθηνών!


Η τουρκική αεροπορική εταιρεία «Pegasus» διαφημίζει ήδη στην ελληνική αγορά ότι οι επιβάτες που επιλέγουν τα αεροσκάφη της, τα οποία συνδέουν την Αθήνα με τη Σμύρνη, μπορούν να συνεχίσουν την πτήση τους με ανταποκρίσεις στο «εσωτερικό» δίκτυο της Τουρκίας. Οι πόλεις στις οποίες μπορούν να ταξιδέψουν οι Έλληνες (αλλά και όσοι επισκέπτες επιλέγουν την «Pegasus») περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα Αδάνα, την Άγκυρα, αλλά και τη Λευκωσία! Και επειδή ως γνωστόν στην κυπριακή πρωτεύουσα δεν λειτουργεί αεροδρόμιο, είναι προφανές ότι οι Τούρκοι αναφέρονται στο κατεχόμενο αεροδρόμιο της Τύμπου (Ercan), κρύβοντας εντέχνως ότι με τη συναίνεση της προηγούμενης ελληνικής κυβέρνησης η Αθήνα έχει συνδεθεί αεροπορικώς με το ψευδοκράτος!

Τμήμα ειδήσεων: elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.