Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΄Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ Η ΣΕΧΤΑ;


Τελικά και ενώ όλοι νομίζαμε ότι ο άτυχος δημοσιογράφος έπεσε θύμα της διαπλοκής και των μεγάλων συμφερόντων ήρθε η προκήρυξη της δήθεν τρομοκρατικής οργάνωσης ΣΕΧΤΑ για να θολώσει ή μάλλον να ξεκαθαρίσει για το αν αυτή η δήθεν τρομοκρατική οργάνωση είναι πραγματική.

Βλέποντας λοιπόν την τρομολαγνεία των εγκάθετων ΜΜΕ μας έρχονται στο νου οι αλήστου μνήμης αντίστοιχες τρομολαγνίες των νεοσυντηριτικών του W.Bush.Οπου ότι γινόταν στις ΗΠΑ έφταιγε ο κακός ο Σαντάμ και ο Μπιν Λάντεν.Κάτι αντίστοιχο αρχίζει να γίνετε και στην Ελλάδα.Η μέθοδος γνωστή.Μόνο που οι Έλληνες δεν είναι Αμερικανάκια να παραμυθιάζονται εύκολα.Και φυσικά ο Γκιόλας ήταν εκτός συστήματος και ενοχλούσε.

Η Νέα τάξη έστειλε το μήνυμα.Αυτή η ΣΕΧΤΑ μοιάζει περισσότερο για παρακρατική οργάνωση ή μαφιόζικη με υψηλά ιστάμενους για αφεντικά.Για παρόμοιες δολοφονίες έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν οι Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Ο Γκιόλιας ΔΕΝ ήταν από τους μεγαλοδημοσιογράφους που το σύστημα ΦΥΛΑΕΙ με αστυνομία που πληρώνουμε εμείς. Όλοι οι μεγαλοδημοσιο-κάφροι, όλοι οι μουλωχτοί γυμνοσάλιαγκες που φροντίζουν να ΜΗΝ ξέρουμε πόσο μεγάλες περιουσίες έχουν κάνει οι ίδιοι και οι πολιτικοί στις πλάτες μας... έχουν προσωπική φρουρά.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σωκράτης ήταν ο ΜΟΝΟΣ που είχε εκφράσει αντίθετη άποψη στις:

-Υποθέσεις Ντόπινγκ Ελλήνων αθλητών που ήταν ο μόνος που υπεράσπισε τους αθλητές μπροστά στη λαίλαπα των συκοφαντών.

-Υπόθεση Βατοπαιδίου. Ο μόνος που μιλούσε ενάντια στην σκευωρία.

-Υποθέσεις “τρομοκρατικών επιθέσεων”. Ενώ όλα τα κανάλια έγλυφαν, ο Σωκράτης τα έχωνε κανονικά.



Στο ΤΡΩΚΤΙΚΟ ίσως να πίστευαν ότι το ανακάτεμα σοβαρών καταγγελιών με άρθρα για τη Lady Gaga να καθησύχαζε τους καταγγελόμενους για το μέγεθος της ηθικής βλάβης που τους προκαλούσε. Μάλλον η ελαφρύτητα της αρθρογραφίας... δεν ελάφρυνε τον "πόνο" που προκάλεσε στο σύστημα.



Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.