Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Κοντά σε συμφωνία για εξαγωγή του SU-35 Flanker η Ρωσία.


Σύμφωνα με δηλώσεις του υψηλόβαθμου στελέχους της Rosoboronexport Alexander Mikheyev από την αεροπορική έκθεση Farnborough στο Λονδίνο,η Ρωσία βρίκσεται κοντά σε συμφωνάι με χώρες που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το καλύτερο εν ενεργεία Ρωσικό μαχητικό SU-35 , το οποίο τεχνικά μπορεί να συγκριθεί μόνο με 5ης γενιάς μαχητικά.

Οπως αποκάλυψε ο Alexander Mikheyev πολλές χωρές με πρώτη και καλύτερη την Λιβύη , βρίσκονται ένα βήμα πριν την υπογραφή συμβολαίου προμήθειας του εν λόγω μαχητικού.


Η συμφωνία με τους υποψήφιους αγοραστές θα έχουν κλείσει μέχρι το τέλος του έτους.

Το SU-35 Flanker-E (εξαγώγιμη έκδοση) είναι η εξέλιξη του ικανότατου SU-27 Flanker multirole.Είναι ένα μαχητικό 4ης γενιάς θεωρητικά ,η τεχνολογία όμως που χρησιμοποιεί σε όλα τα επίπεδα είναι 5ης και με αντίστοιχα μαχητικά μόνο μπορεί να συγκριθεί.

Θεωρείται ένα ικανότατο μαχητικό πολλαπλού ρόλου ανώτερο των δυτικών μαχητικών 4ης+ γενιάς.Το SU-35 είναι ένα υπερηχητικό μαχητικό που ηταχύτητά του ξεπερνάει τα 2,2 Mach , με ικανότατο οπλικό φορτίο και το νέο RADAR ηλεκτρονικής σάρωσης IRBIS-E.Είναι μαχητικό πολλαπλών ρόλων με κορυφαίες επιδόσεις στην εναέρια υπεροχή (συμπ του ελιγμού Cobra) και ικανότατο στην κρούση φέροντας πυραύλους βεληνεκούς άνω των 3.500 χλμ.

Το SU-35 παρουσιάστηκε το 2007 στην έκθεση ΜAKS και ήδη η Ρωσική Π.Α βρίσκεται σε φάση παραλαβής των 50 αεροσκαφών που έχει παραγγείλει.


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.