Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Τι έκανε ο ΓΑΠ στην Αμερική


Τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ και μας έλεγαν αυτές τις μέρες ότι ο ‘καημενούλης’ ο πρωθυπουργός μας αγωνίζεται για τα εθνικά μας θέματα -και άλλες ψευτιές- και ότι εμείς τον κατηγορούμε αδίκως. Όμως η αλήθεια αργεί αλλά δεν κρύβεται. Η αποστολή του Γιώργου Παπανδρέου στις ΗΠΑ ήταν πολλαπλή και θα αποβεί άκρως αρνητική:
1. Προώθηση της Παγκόσμιας Φορολογίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου όλο φόρους ονειρεύεται. Για την προώθηση της παγκόσμιας φορολογίας συμμετείχε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ όπου μίλησε για την παγκόσμια φτώχεια (την Ελληνική την ξέχασε;) Οι εκπρόσωποι 60 χωρών συνήλθαν στον ΟΗΕ για να προωθήσουν τον παγκόσμιο φόρο στις χρηματοπιστωτικές πράξεις, στο όνομα δήθεν της αντιμετώπισης της φτώχειας και των κλιματικών αλλαγών. Στην πραγματικότητα όμως πρόκειται για ένα τεράστιο πρόγραμμα για την καθιέρωση της πρώτης φορολογίας της Παγκόσμιας Κυβέρνησης. Αυτή θα δώσει σάρκα και οστά στο Παγκόσμιο Υπουργείο Οικονομικών.
Προς το παρόν απερρίφθη η πρόταση. Μίλησαν περί της «καινοτόμου οικονομίας» και «πράσινης ανάπτυξης» που μας επαναλαμβάνει μονότονα ο Γιωργάκης. Αυτή προβλέπει ένα φόρο του 0.005 % (λ. χ: 5 σεντς σε κάθε 1000 Ε) αρκετά μεγάλο ποσό, το οποίον εκτιμούν οι ειδικοί θα αποδώσει $30 δις. ετησίως σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως ανέφερε το CNS News. Το ποσό αυτό σαν ξεκίνημα είναι τεράστιο, δεδομένου ότι αν γίνει η αρχή, σε λίγα χρόνια θα γίνει ένας επαχθής φόρος που θα διαλύσει την ελεύθερη οικονομία και θα την κάνει κατευθυνόμενη σοβιετικού τύπου. Όπως τονίζει η Ira Stoll εκδότης του FutureCapitalism.com οι νέοι φόροι πάντα αρχίζουν από πολύ χαμηλά και προοδευτικά ανεβαίνουν στα ύψη.
Μας λένε ότι τα κονδύλια αυτά θα πάνε για τους φτωχούς και το περιβάλλον. Όμως το πιστεύετε εσείς; Ποιος θα κάνει έλεγχο στα βιβλία της παγκόσμιας φορολογικής αρχής για να διαπιστώσει την καταχώρηση των 6 δισεκατομμυρίων (όσοι οι κάτοικοι της γης) εισφορών στο παγκόσμιο ταμείο, και πολύ περισσότερος την κατανομή αυτών των κονδυλίων στις χώρες που τα έχουν ανάγκη και όχι στις αδηφάγες εβραϊκές τράπεζες (FED, GOLDMAN SACHS κ.α) με προορισμό το Ισραήλ;

Όλα ξεκίνησαν από το σχέδιο του ΟΗΕ για την μείωση των εκπομπών αερίων, αλλά πρόκειται για προσπάθεια διαλύσεως της μεσαίας τάξεως, με την καθιέρωση «της παγκόσμιας αναδιανομής του πλούτου για την καταπολέμηση της φτώχειας» Αυτό ήτο και το θέμα της διαλέξεως του ΓΙΏΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΈΟΥ Με αυτό φυσικά δεν θα θιγούν τα προνόμια των 250 οικογενειών που κατέχουν άνω του 80% του παγκόσμιου πλούτου, αλλά όπως εφαρμόζει και ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ελλάδα, θα κάνουν τη μεσαία τάξη προλετάριους. Το νέο φόρο θα εισπράττει κατ’ ευθείαν η Διεθνής Τράπεζα, και όχι φυσικά οι φτωχές χώρες που τον έχουν ανάγκη. Αυτές θα υποχρεωθούν να συνάψουν δάνεια για «πράσινη ανάπτυξη»-είναι αυτά που μας λέγει συχνά ο Γιωργάκης-έτσι ώστε να γίνουν υποχείριο και εσαεί αιχμάλωτες του διεθνούς εβραϊκού τοκογλυφικού κεφαλαίου και του ΔΝΤ. Τώρα μπορείτε να αντιληφθείτε τις μεθοδεύσεις του Γιώργου για να υποτάξει τη χώρα στο ΔΝΤ:
α. με τα μέτρα που δεν ελάμβανε επί 8μηνο,
β. με την πολεμική κατά των διεφθαρμένων, αναξιόπιστων και κακών Ελλήνων,
γ. με την πρόσκληση προς το ΔΝΤ για να μας σώσει και τόσα άλλα τερατώδη ψέματα («λεφτά υπάρχουν»).
2. Έδωσε αναφορά πεπαπραγμένων στον υποπλανητάρχη Τζών Μπαϊτεν, και πήρε οδηγίες για την περαιτέρω αποστολή του. Ανέφερε: «Mission accomplished» «Greece in ruins»” (η Ελλάς σε ερείπια) και αυτός του έδωσε εύσημα καλών πράξεων «Bravo Giorgo!!!!»
α. Πήρε οδηγίες για την ταχεία «επίλυση»(=ξεπούλημα) με την αποδοχή του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια. Επ’ αυτού ο Τζών Μπαϊτεν ήταν κατηγορηματικός και φαίνεται ότι έταξε καταληκτική ημερομηνία επίλυσης του. Το θέμα χειρίζεται ο διαβόητος ( κρίση Γ/Β και Γεωργίας) Αλεξ Ρόντος
β. Αποδέχθη την ένταξη των χωρών των δυτικών Βαλκανίων- και ιδιαιτέρως των Σκοπίων- στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε. Είναι γνωστή η θέση των Αμερικανών "κάντε τα πάντα να μπουν στο ΝΑΤΟ τα Σκόπια! Κάντε άρση(του Veto) να τελειώνουμε" [Η Ελλάδα παίζει το ρόλο «σάκου μποξ» που μικροί και μεγάλοι σε Βαλκάνια, Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον βαράνε και ζητάνε υποχωρήσεις]
γ. Μεσολάβησε στο Μεσανατολικό. Ο ρόλος αυτός της Αθήνας έχει αχρηστευθεί εξ αιτίας των πρόσφατων πολιτικών και στρατιωτικών ανοιγμάτων προς το Ισραήλ. Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον ηγέτη του Ιράν Μαχμούτ Αχμεντινεζάντ.
δ. Συναντήθηκε με τις κυριότερες Εβραικές οργανώσεις των ΗΠΑ, όμως δεν είχε χρόνο για συνάντηση με τις Ελληνικές ομογενειακές οργανώσεις. Τελικά εγένετο η συνάντηση.
ε. Συναντήθηκε με: α/ τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων των δημοκρατικών στην Γερουσία John Kerry και β/ με τον Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής στην Γερουσία των δημοκρατικών Μάκ Μπόκους.
στ. Μίλησε στις εκδηλώσεις που οργανώνει το Foreign Policy Association, ένα πανίσχυρο αμερικανικό think tank γνωστό για την επιρροή στην Ουάσιγκτον. Εισιτήριο $1000
ζ. Επισκέφθηκε τη Wall Sreet και μίλησε με τους μεγαλοτραπεζίτες δανειστές μας. Ασφαλώς θα πήρε άριστα για την προσπάθεια του να τους κατοχυρώσει τα ομόλογα, αλλά κακό βαθμό για την ανικανότατα του να εισπράξει το χρήμα από τις άδειες τσέπες των Ελλήνων πολιτών. Η εγχείρηση επέτυχε αλλά ο ασθενής απέθανε ! Μέσα σ’ αυτά τα πλαίσια εντάσσεται και η προκλητική και συγκρουσιακή στάση της κυβέρνησης έναντι των μεταφορέων και υπέρ της εφαρμογής του 2ον Μνημονίου.
η. Δυναμίτισε τον πολικό βίο -με τη συμπόρευση του ΛΑΟΣ- όταν προχώρησε στην πρόσκληση του Κ. Καραμανλή στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής. Τούτο συμβαίνει σε μια εξαιρετικά κρίσιμη εποχή όπου προέχει η εθνική συναίνεση και η αποφυγή πολωτικού κλίματος για την μελέτη και σύγκλιση με το αναπτυξιακό πρόγραμμα Σαμαρά. Ποιόν άραγε δεν συμφέρει τούτο; Γιατί δεν κλητεύουν και τον Κ. Σημίτη (μεγάλη κλοπή ΧΑΑ, Ζήμενς κ.α); Ποιόν νομίζουν ότι εξαπατούν;

Προφανώς ο κ. Καραμανλής δεν θα πληρώσει για τις τραγικές ευθύνες του γιατί αδράνησε να λάβει μέτρα στην οικονομία, ούτε για το Βατοπέδιο, αλλά για τα «3» ΟΧΙ στους Αμερικανούς(Αγωγός, Βέτο στα Σκόπια και Σχέδιο Αννάν) Είναι εκδικητικότατος ο διεθνής Σιωνισμός. Εκτιμώ ότι ο εθνικά σκεπτόμενος Καραμανλής θα έχει τη σκληρή τιμωρία των Σαντάμ, Μιλόσεβιτς, Κάρατζιτς κ.α, τηρουμένων φυσικά των αναλογιών. Κατά τα λοιπά καλά πέρασε ο κ πρωθυπουργός και η παρέα του στα μεγάλα ξενοδοχεία της Αμερικής που ‘ανεβαίνουνε χορτάτοι και κατεβαίνουν νηστικοί’.

Αυτοί χορτάτοι ανέβηκαν και χορτάτοι κατέβηκαν, αφού ξόδεψαν το «ευτελές» ποσό του ενός περίπου εκατομμυρίου δολαρίων, χώρια τα έξοδα ταξιδίου και τα λοιπά μικροέξοδα, που θα κληθεί να πληρώσει ο Έλλην φορολογούμενος. Το τελικό αποτέλεσμα; Μακάρι να ήταν «Μια τρύπα στο νερό». Θα είναι νέα βάρη, νέα δεινά και νέες υποχωρήσεις για τον Ελληνισμό.

Υποστράτηγος ε.α Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.