Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Όργια με ανήλικες ιερόδουλες στο κότερο του Κεμάλ Ατατούρκ!



Η κυβέρνηση της Τουρκίας προχώρησε στην κατάσχεση ενός γιοτ, το οποίο ανήκε κάποτε ανήκε στον ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ, μετά από πληροφορίες ότι ένα δίκτυο πορνείας χρησιμοποιούσε το σκάφος για... σεξ πάρτι με ιερόδουλες.

Οκτώ γυναίκες και δύο ανήλικα κορίτσια, οι οποίες πιστεύεται ότι είναι ιερόδουλες, κρατήθηκαν για υγειονομικούς ελέγχους, αφού προηγουμένως οι αρχές της Αττάλειας κατέσχεσαν το μήκους 136 μετρων γιοτ «Savarona», όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων «Anadolu». Άλλα οκτώ άτομα, μεταξύ των οποίων δύο γυναίκες, παραμένουν υπό κράτηση, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Το «Savarona» είχε εκμισθωθεί σε έναν επιχειρηματία από το υπουργείο Οικονομικών της γείτονος.

«Έδωσα τις απαραίτητες οδηγίες για την ακύρωση της μίσθωσης του σκάφους» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Μεχμέτ Σιμσέκ, προσθέτοντας ότι το υπουργείο Πολιτισμού θα πρέπει τώρα να αποκτήσει την κυριότητα του πλοίου. «Εάν η εταιρεία δεν συμφωνήσει για την ακύρωση της μίσθωσης του πλοίου, θα παραπέμψουμε την υπόθεση στο δικαστήριο και θα κάνουμε προσπάθεια να την ακυρώσουμε με δικαστική απόφαση» σημείωσε.

Το «Αnadolu» μετέδωσε ότι οι επικεφαλής του δικτύου του σεξ χρέωναν τους πελάτες από 3.000 έως και 10.000 δολάρια για μια νύχτα με τις ιερόδουλες, οι οποίες προέρχονταν από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Η Τουρκία αγόρασε το «Savarona» το 1938 και ο Ατατούρκ πρόλαβε να περάσει μερικές εβδομάδες πάνω στο σκάφος, πριν πεθάνει μέσα στον ίδιο χρόνο



Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.