Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Συνέντευξη αμερικανών στρατιωτικών στο National press club αποκάλυψαν επισκέψεις ΑΤΙΑ σε πυρηνικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ


Επτά πρώην Αμερικανοί στρατιωτικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, συγκεντρώθηκαν, χθες, στην Ουάσινγκτον, για να συζητήσουν το θέμα των UFO, που πιστεύεται ότι παρακολουθούν -εδώ και δεκαετίες- τις πυρηνικές εγκαταστάσεις όπλων.

Όπως τονίζει ερευνητής των UFO, τα εξωγήινα όντα ενδιαφέρονται για τα πυρηνικά όπλα στον κόσμο και μπορεί να θέλουν να στείλουν στους ανθρώπους ένα μήνυμα.

Σε συνέντευξη Τύπου στο National Press Club, οι επτά πρώην αξιωματικοί, έχουν προσωπικά συντάξει εκθέσεις, για ΑΤΙΑ, που πλανώνται πάνω από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις όπλων στη δεκαετία του 1960, '70 και '80.

Τρία από τα πρώην στελέχη Air Force είδαν με τα μάτια τους τα UFO ναβρίσκονται πάνω από την αεροπορική βάση του Malmstrom, στη Μοντάνα το 1967, απενεργοποιώντας, προσωρινά, ορισμένους από τους πυρηνικούς πυραύλους.

Μεγάλο μέρος των αποκαλύψεών τους, έχουν εμφανιστεί σε βιβλία, περιοδικά και ιστοσελίδες και, όπως τονίζουν, "ήρθε ο καιρός να αναγνωρίσει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, το συγκεκριμένο γεγονός".

"Πιστεύω ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα ενός άλλου κόσμου, οι οποίοι για οποιοδήποτε λόγο έχουν συμφέρον στους πυρηνικούς εξοπλισμούς, που άρχισαν στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου", ανέφερε ένας από τους αξιωματικούς.

"Στέλνουμε ένα μήνυμα τόσο Ουάσιγκτον, όσο και τη Μόσχα ότι παίζουμε με τη φωτιά- η κατοχή και η απειλή χρήσης πυρηνικών όπλων δυνητικά απειλεί την ανθρώπινη φυλή και την ακεραιότητα του πλανητικού περιβάλλοντος", πρόσθεσε και κατέληξε, λέγοντας: "Όλα αυτά δεν είναι στη φαντασία μας. Είναι πραγμαιτκότητα".


Tμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.