Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Για εκπαιδευτική αποστολή θα αναχωρήσει ο "Ναύαρχος Κουζνέτσoφ"


Μετά από πρόσφατη επισκευή και αναβαθμίσεις,το Ρωσικό αεροπλανοφόρο "Ναύαρχος Κουζνέτσοφ" ετοιμάζεται για αποστολή εκπαίδευσης στη Θάλασσα του Μπάρεντς, όπως ανέφερε η διοίκηση του Βόρειου Στόλου.

"Ο Ναύαρχος Kuznetsov,θα πλεύσει προς τη θάλασσα του Μπάρεντς, στο τέλος του Σεπτεμβρίου, σε μια αποστολή για εκπαίδευση, σε συνάρτηση με τον κύριο σκοπό του", ανέφερε η δήλωση.

Το πολεμικό πλοίο ανατέθηκε στο Βόρειο Στόλο τον Ιανουάριο του 1991. Μπορεί να μεταφέρει 26 νέα Su-33, ένα MiG-29K Fulcrum-D και 24 ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα.

Η επικείμενη αποστολή πιθανότατα θα περιλαμβάνει ολοκληρωμένο πρόγραμμα της ναυτικής εκπαίδευσης των χειριστών για την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων που αποκτήθηκαν από τους πιλότους, στο Ναυτικό Κέντρο Εκπαίδευσης στην Ουκρανία.

Το αεροπλανοφόρο θα εισέλθει ξανά στην ναυπηγική κλίνη του ναυπηγείου Sevmash το
2012 για την ολική αναβάθμιση αυτού και των συστημάτων του.
Η συνολική διάρκεια του συγκεκριμένου προγράμματος θα διαρκέσει 5 χρόνια. Η Ρωσία ευελπιστεί να ολοκληρώσει τα σχέδια του νέου πυρηνοκίνητου αεροπλανοφόρου της το 2012και να ναυπηγήσει 3 συνολικά πλοία για τους Στόλους του Ειρηνικού και του Βορείου Ατλαντικού.




Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.