Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Πρόταση Καρατζαφέρη για παραμονή υπό κατοχή ΔΝΤ έως το 2020!!


Διάφορες αρθρογραφίες και ειδήσεις άρχισαν να αναπαράγονται τις τελευταίες ημέρες, περί επικείμενης συμφωνίας του ΓΑΠ με τους διεθνείς τοκογλύφους του ΔΝΤ, για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι θα υποθηκευθεί το μέλλον της Ελλάδας για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα του μέχρι σήμερα προβλεπομένου, κι ότι το ΔΝΤ και τα μέτρα του θα μας σφίγγουν γερά τη θηλιά για πολλά χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται για τον Ελληνικό λαό!

Η κυβέρνηση δεν έχει (ακόμα) επιβεβαιώσει τις πληροφορίες, αλλά αν κρίνουμε από τη θερμή υποδοχή της από τον Καρατζαφέρη, που λειτουργεί σαν ΛΑ(γ)ΟΣ των κυβερνητικών αποφάσεων (μην ξεχνάμε πως αυτός έριξε πρώτος την ιδέα για προσφυγή στο ΔΝΤ κ.α.), πρέπει να είμαστε πολύ ανήσυχοι.


ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ:

«Πιστεύω πως δεν μπορούμε να αποπληρώσουμε το δάνειο έως το 2012 ή 2013. Αυτό είναι εξωπραγματικό. Προτείνω να πάμε σε ένα ομολογιακό δάνειο πέραν του 2020 με 2023 ώστε να έχουμε μπροστά μας ένα σοβαρό χρονικό διάστημα στο οποίο θα εφαρμόσουμε τις δικές μας πολιτικές, θα δώσουμε ώθηση στην ανάπτυξη και θα βγούμε από την δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε».

Η Γερμανική κατοχή του 40 κράτησε σχεδόν 5 χρόνια,η σημερινή του ΔΝΤ πόσο άραγε;


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.