Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Κάνουν νούμερα από πάνω οι Γερμανοί και δεν παραδίδουν τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ.Την προκαταβολή 80% και για τα 4 Υ/Β καλά την τσέπωσαν....


Αναβλήθηκε τελικά η προγραμματισμένη για αύριο ύψωση της ελληνικής σημαίας στο υποβρύχιο Παπανικολής. Προέκυψαν διάφορα διαδικαστικά ζητήματα που δεν επέτρεψαν να γίνει το closing της συμφωνίας που έχει υπογραφεί για τα υποβρύχια και το μέλλον των ναυπηγείων του Σκαραμαγκά.

Στο μεταξύ, επειδή η σημερινή ημέρα ήταν η καταληκτική για την ολοκλήρωση των διαδικασιών, με κοινή συμφωνία των τριών εμπλεκομένων μερών, δηλαδή του ελληνικού Δημοσίου, της γερμανικής TKMS, ιδιοκτήτριας των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και της Abu Dhabi Mar που προτίθεται να αγοράσει το 75,1% των μετοχών του, δόθηκε παράταση ώστε να καταστεί δυνατόν να υλοποιηθεί η συμφωνία.

Με αυτά και με αυτά πάλι δεν παραλαμβάνουμε το type 214 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ το οποίο έχει περάσει από 40 κύματα.Τώρα πως έχουμε φτάσει στο σημείο να μας εκβιάζουν οι Γερμανοί έχοντας τσεπώσει το 80% της προμήθειας των υ/β και μη έχοντας παραδώσει ούτε ένα μόνοι οι Έλληνες πολιτικάντηδες θα το κατάφερναν.


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.