Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Είσοδο με διαβατήρια στα κατεχόμενα επαναφέρει η Τουρκία λόγω εγκληματικότητας


Mετά την αύξηση του ποσοστού εγκληματικότητας και αδικημάτων κατά την τελευταία περίοδο στην «ΤΔΒΚ*», η «κυβέρνηση» ξεκίνησε εργασίες με σκοπό να κάνει νέες ρυθμίσεις για τις εισόδους «στην χώρα». Η «κυβέρνηση» της «ΤΔΒΚ» με την πλήρη υποστήριξη της Τουρκίας πρώτα θα καταργήσει την εφαρμογή της εισόδου «στην χώρα» με ταυτότητα και θα εφαρμόσει και πάλι την είσοδο με διαβατήρια.

Το πρώτο μήνυμα σχετικά με την απόφαση αυτή που ελήφθη λόγω της αύξησης του ποσοστού αδικημάτων 180%, δόθηκε από τον «Πρέσβη της Τουρκίας στα κατεχόμενα» Καγιά Τουρκμέν, ο οποίος μίλησε σε τοπική εφημερίδα και είπε ότι είναι προσβλητικά τα λόγια ότι «η τουρκική δημοκρατία εισαγάγει αδικήματα στην ΤΔΒΚ» και πρόσθεσε «θα πρέπει να προωθηθεί πλέον η είσοδος στη χώρα με διαβατήρια» .

Μετά τη δήλωση αυτή του πρέσβη Τουρκμέν, μίλησε στην Mıllıyet ο «πρωθυπουργός» κ. Ιρσέν Κιουτσούκ και είπε πως ετοιμάζεται ένα σχέδιο για το οποίο θα πάρουν και την υποστήριξη της Τουρκίας και ότι θα πρέπει να υπάρχει σοβαρός έλεγχος για την παρεμπόδιση των αδικημάτων.

Ο Κιουτσούκ πρόσθεσε : «Εμείς έχουμε συμφωνίες με την Τουρκία. Μετά από διαβουλεύσεις που θα γίνουν σκεφτόμαστε για τις εισόδους στην χώρα με διαβατήρια. Έτσι θα διευκολυνθούν οι έλεγχοι. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει με την υποστήριξη της Τουρκίας». Ο «πρωθυπουργός» Ιρσέν Κιουτσούκ είπε ακόμα πως έχουν σταματήσει επίσης και τις νέες χορηγήσεις «υπηκοότητας».

Στο ίδιο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η διέλευση με διαβατήρια μεταξύ των δύο πλευρών είχε σταματήσει στις 12 Ιουνίου 1991.


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ακουσ ελλαδα?....βλεπω αλλα δεν ακουω!!!

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.