Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

Η Ρωσία παραμένει ο μεγαλύτερος προμηθευτής όπλων της Ινδίας


Στην πρώτη θέση στον κατάλογο των σημαντικότερων προμηθευτών όπλων στην Ινδία την περίοδο 2002-2009 βρίσκεται η Ρωσία.

"Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Ρωσία παρέδωσε οπλισμό αξίας περίπου 9,87 δισεκατομμυρίων δολαρίων στην Ινδία, και αφορά περίπου 60 τοις εκατό των ινδικών εισαγωγών όπλων [συνολικά 16,47 δολάρια δισ.]," ανακοίνωσε το Κέντρο Ανάλυσης Παγκόσμιου Εμπορίου Όπλων (CAWAT).

Η CAWAT δήλωσε πως η Ρωσία θα παραμείνει ο μεγαλύτερος προμηθευτής όπλων στην Ινδία και για την περίοδο 2010-2013 αφού εκκρεμούν παραδόσεις αξίας $ 15.26 δισ. ή 44,7% των ινδικών εισαγωγών όπλων( απο τις συνολικά $ 34.1 δις).

Η Ινδία και η Ρωσία διατηρούν στενές διμερείς σχέσεις,κυρίως στους τομείς της άμυνας της πυρηνικής ενέργειας και διαστημικής βιομηχανίας.

Τα υφιστάμενα ρωσο-ινδικά στρατιωτικά προγραμματα συνεργασίας για το 2010 περιλαμβάνουν μέχρι και 200 έργα αξίας περίπου 18 δισ. δολαρίων.

Οι τρέχουσες συμβάσεις εξαγωγών όπλων περιλαμβάνουν την παράδοση αεροπλανοφόρου Ναύαρχος Gorshkov με τουλάχιστον 16 MiG-29K μαχητικά Fulcrum-D, το Smerch MLRS, την παραγωγής του άρματος Τ-90 στην Ινδία η οποία κατέχει και σχετικές άδειες.Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

1 σχόλια:

Lucky Archer - Λάκης Βελώτρης είπε...

άμα η Ελλάδα υποστυρίζει Ρωσία θα χάση Θράκη σαν Κύπρο. Αλλα άμα αντισταθεί την σλαβοκουμουνιά μπορει να ξαναλάβη οικονομική κυριαρχία του Εύξεινου Πόντου. Για αύτο πρέπει νο καταστραφοί η σλαβοκουμούνα σπίρα του Όρος Άθος. Μας λες ψέμα για ηλικία πάππου, αρρώστια γιαγιάς, αντάρτες συμπεθέρους που σκότωσαν πάππου. Μας έδιωξες Ιάκωβο και επίβαλλες Ομπαμα. Μας λες ψεμα για την αίτια του κρυολόγημα. Μας λες ψεμα για τα λογια του Χριστού και του Περικλή. Καλά ρακέτωσα τον μικρό οταν θρηνουσες κόκκινο τράγο. Εμπλεκες με την ανατροφή αδελφού παιδι μα δεν εισουν ικανή σώσης συζύγου αποποδοτομή. Μας λες ψεμα για τη ενοχεια Βενιζέλου στη Σμύρνη. Μας λεσ ψεμα για χαρεμι δασκαλιτσες του επιθεωρητή. Μας λες ψεμα για τη χορωδία και στασίδι. Θα φας τώρα στάχτη απο ρουθούνι τη ψευτιά Ιππως Τρωης που μας λες τύπους και κομπλεκτικους που δεν ανεχόμαστε τη κατεργαριά σου. Πως τολμάς και τιμας αντι να τιμωρας τους ανταρτες του πολυτεχνίου; εμεις οι ανταρτοπληγτοι του εξωτερικού θα δυσφημίζουμε την πουτάνα του Αρμαγεδδώνα ψευδελλαδα σας να ξερη δυσης. οποίος έβαλε Φλωράκη στη Βουλή την Ελλάδα θα θρηνη. οποίος ακούη Φαραντούρη, θα φάη τσεκούρι. διαλοτσυπριοτες έκρυψαν ανταρτες και για αυτο αξίζαν μάτωμα. Θρομβοβράκι: Θα τους γκρεμίσουμε τους έλληνες, σίγουρα ναί, με το τσεκουρί και με τον κασμά, θα τους φάμε, θα τους φάμε! ήμαστε ανταρτοπληγτοι πρόσφυγες όχι απόδημοι! όπως φύγαμε, μεχμεκωμουνες, να φυγουν. Αφού είστε ασυνεπείς στενοκέφαλοι, πεισματάρικες, άδικοι, γκρινιάρηδες, ακατανόητοι, Τριξόδοντες στα οικογενειακά θέματα, πως περιμένετε να σας εμπιστεύονται στα διεθνή θέματα; Η Ελλάδα είναι πουταναρχειο αρμαγεδδωνως που πρέπει να σφαγή για σωτήρια κόσμου. Όλη τρέλλα στο σφουγγάρι, με τα μούτρα στο παγγάρι, και ταμούτρα σου είναι φρούτα, να σε φάν ολοταχώς

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.