Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ανθελληνικό παραλήρημα στην Θράκη από τους Τούρκους πράκτορες


Επικίνδυνη άγνοια και ολιγωρία για τα τεκταινόμενα στη Θράκη από την ανεξέλεγκτη προπαγάνδα των Τούρκων πρακτόρων, καταλογίζει στην Κυβέρνηση-κυρίως για την εξωτερική πολιτική της- ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

Ο Αχαιός Βουλευτής κατέθεσε Ερώτηση στους Υπουργούς Εξωτερικών, Δικαιοσύνης, Παιδείας και Προστασίας του Πολίτη με αφορμή πρόσφατη προπαγανδιστική ενέργεια σε μουσουλμανικό τέμενος στο χωριό Εχίνος στην Ξάνθη, κατά την διάρκεια μιας τελετής χάτιμ, δηλαδή ολοκλήρωσης των μαθημάτων Κορανίου.

Στην εκδήλωση εκείνη παρέστησαν ο ψευτομουφτής Αχμέτ Μέτε, ιδιαίτερα δραστήριος στην ανθελληνική και φιλοτουρκική προπαγάνδα και ο Τούρκος πρόξενος Μουσταφά Σάρνιτς.

Όμως, στην εκδήλωση παρέστησαν και αρκετά άτομα που φορούσαν μπλούζα με τη «σημαία» της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Ανεξάρτητης Λ. Θράκης» πάνω στην οποία είχαν τυπώσει και τη φράση «Νεολαία του Λαλά Σαχίν Πασά», ο οποίος ήταν ο Οθωμανός στρατηγός που κατέκτησε τη Θράκη τον 14ο αιώνα!

«Η ενέργεια ήταν προφανέστατα καθοδηγούμενη από τον ψευτομουφτή και νομιμοποιήθηκε από την παρουσία του Τούρκου πρόξενου. Και άλλωστε τίθεται θέμα δικαιοδοσίας για την διοργάνωση της εκδήλωσης. Τελικά γνωρίζει η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός ως Υπουργός Εξωτερικών, τι συμβαίνει στη Θράκη; Αν δεν το γνωρίζει, είναι επικίνδυνη. Αν το γνωρίζει και παραμένει διπλωματικώς μακάρια και αδρανής, είναι δύο φορές επικίνδυνη», δήλωσε ο κ. Νικολόπουλος.

Οι Υπουργοί, καλούνται να απαντήσουν αν οι διοργανωτές της εκδήλωσης είχαν δικαιοδοσία για την πραγματοποίησή της και από ποιον αλλά και σε τι διπλωματικές ενέργειες προέβη ή θα προβεί ο Υπουργός Εξωτερικών για την προπαγανδιστική ενέργεια των μελών της ομάδας που φορούσαν την επίμαχη μπλούζα.

Επίσης ερωτώνται αν θα προβούν σε ενέργειες εισαγγελικής διερεύνησης για τυχόν ποινικές ευθύνες των παρισταμένων όπως του ψευτομουφτή Αχμέτ Μέτε.

olympia.gr


Tμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα βρίσω οσο και αν το θέλω.Φυσικα δεν θέλω να βρισω τους τουρκους οι ανθρωποι φυσικα προωθουν τα συμφεροντα της πατριδασ τουσ και καλα κανουν αφου ειδικα δεν τουσ αντιτασεται και κανεισ μια χαρα!! και εμεισ οι ελληνεσ το ιδιο θα καναμε. και μπραβο τους.οι τουρκοι για το εθνος τους ειναι πατριωτες πραγματικοι.εγω θα ηθελα αν ειχα τη δυναμη να λυωσω να εξαφανισω απο προσωπου γης και να κανω φριχτα να υποφερουν οι προδοτεσ που μασ εχουν πουλησει ετσι απλα! που οτι δεν πηραν οι εχθροι μασ με τα οπλα αυτοι οι ανθελληνες τουσ τα χαριζουν καθημερινα!!ολουσ αυτουσ που θελουν να μας δημηουργουν καθημερινα το αισθημα οτι ειμαστε πιο αδυναμοι πιο φτωχοι πιο ποταποι και που μας κανουν χαρες οι αλλοι επιδη δηθεν χρωσταμε!!!
ΠΟΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ!!! ΑΥΤΟΙ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΙΣ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ!!εμεις οι ελληνες πλεον κοιμομαστε , κακομοιριασαμε ,βολευτικαμε αλλοι ξεχασαμε αλλοι δεν μαθαμε ποτε, και πλεον δεν νομιζω οτι θα σηκωσουμε καφαλι πια.ειμαι πολυ υπεριφανος που ειμαι ελληνας ως το κοκκαλο αλλα και πολυ λυπημενος που με κυβερνανε βαρβαροι και οχι ελληνες

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.