Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Χέρι-χέρι ΠΑΣΟΚ-Καρατζαφέρης και στα αμυντικά θέματα


"Για κοινή περπατησιά" και για συνεννόηση ευρύτερη των θεμάτων που άπτονται της Εθνικής Άμυνας έκανε λόγο ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού μετά την συνάντησή του με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο στο Πεντάγωνο.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επισήμανε ότι "δεν υπάρχει αμυντική πολιτική χωρίς αρραγές εσωτερικό μέτωπο και χωρίς υψηλό εθνικό φρόνημα" και χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα υπεύθυνη την στάση του ΛΑΟΣ "στα θέματα της εθνικής άμυνας και τον εξοπλιστικών προγραμμάτων με στόχο πάντα την προάσπιση της διαφάνειας και του δημοσίου συμφέροντος".

Ο υπουργός Άμυνας πρόσθεσε ότι παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει καταβάλλει μια τεράστια προσπάθεια με διακομματική συναίνεση τους τελευταίους δώδεκα μήνες, έχει πολλά πράγματα να κάνει στον τομέα αυτό. "Και για αυτό ευχαριστώ πάρα πολύ τον κ. Καρατζαφέρη γιατί βοηθάει με το κόμμα του στην επίτευξη ενός κοινού εθνικού στόχου" συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος.

Υπενθυμίζεται ότι το σχέδιο νόμου για την πώληση των ναυπηγείων Σκαραμαγκά και την παραλαβή των γερμανικών υποβρυχίων τύπου 214 έγινε νόμος του κράτους με τις ψήφους των βουλευτών της συμπολίτευσης και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού.

"Το ενδιαφέρον μας δεν περιορίζεται μόνο στην πλατεία Συντάγματος αλλά φτάνει κι εδώ στη Μεσογείων" αντέτεινε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι "τα θέματα είναι εξαιρετικά σοβαρά", ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Βενιζέλο επειδή "είχε την ευγενή καλοσύνη να ενημερώσει σε βάθος τόσο για τα γεωστρατηγικά θέματα όσο και για το θέμα των εξοπλισμών"

protothema


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.