Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

ΚΑΙ ΤΟ MEGA ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ALPHA;Η ΜΗΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ;


Μπόμπολας και Βαρδινογιάννης δείχνουν αποφασισμένοι να πουλήσουν τις συμμετοχές τους στο Mega και μάλιστα σε μια συγκυρία που το κανάλι είναι στα πάνω του.

Κι αυτό γιατί, ως καλοί καπεταναίοι γνωρίζουν, πως όταν πλακώσει η καταιγίδα της χρεοκοπίας στη Ψωροκώσταινα, το κανάλι τους δεν θ αξίζει παρά όσο ένα πακέτο Καρέλια Αγρινίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "Κουρδιστού Πορτοκαλιού", ενδιαφέρον εκτός από Ρώσο μεγιστάνα, δείχνουν και οι Γερμανοί του RTL, oι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν τον έλεγχο στις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα!

Θεωρούν μάλιστα τον ALPHA, σαν ένα κανάλι εκπαίδευσης των στελεχών τους γι αυτό και δεν πολυνοιάζονται για την ποιότητα του προγράμματός του που ανταγωνίζεται εκείνη του Σχιστού.

Οι Γερμανοί έχουν έλθει σε απαφή με Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα και έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού σε Ανάβρυτα και Χαλάνδρι!

Σημειώστε οτι η Ντόρα ανακοινώνει στις 21 Νοεμβρίου την ίδρυση του φιλογερμανικού κόμματός της.

Στο μεταξύ καμαρώνουμε όλοι την ποιότητα ενημέρωσης του καναλιού καθημερινά!!

“Σε αυτό το Κανάλι το μόνο που είναι Α, είναι ο τίτλος του…”,

είπε ο Λάκης Λαζόπουλος στη διάρκεια της τελευταίας εκπομπής του, περιγράφοντας με τον λιτό θανατηφόρο τρόπο του, το τηλεοπτικό τέρας που δημιούργησαν οι Γερμανοί στην Κάντζα.

Οι άνθρωποι του RTL που υποτίθεται ότι γνώριζαν απο τηλεόραση, δεν άφησαν παρακμιακό σκουπίδι του εγχώριου lifestyle, αναξιοποίητο. Βουτώντας στη Βιστωνίδα του trash, οι Μάινοι και οι Παπαδρόσοι ανέσυραν απο το βυθό ότι πιο χυδαίο υπήρχε σε ανθρώπινο δυναμικό στα λασπόνερα της δημοσιογραφικής-τηλεοπτικής πιάτσας.



Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.