Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Για δεύτερη φορά κινεζικό αεροδρόμιο διακόπτει τη λειτουργία του εξαιτίας εμφάνισης ATIA


Για δεύτερη φορά μέσα στο 2010 κινεζικό αεροδρόμιο διακόπτει τη λειτουργία του εξαιτίας εμφάνισης UFO! Πιο συγκεκριμένα το αεροδρόμιο Baotou στην κεντρική Μογγολία αναγκάστηκε να καθυστερήσει την προσγείωση τριών αεροσκαφών που έρχονταν για προσγείωση για πάνω από μια ώρα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

Το άγνωστης ταυτότητας εντοπίστηκε να αιωρείται περίπου τέσσερα χιλιόμετρα ανατολικά του αεροδρομίου περίπου στις 8 το βράδυ τοπική ώρα. Τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν δηλώσεις του εκπρόσώπου τύπου του αεροδρομίου ο οποίος είπε: «Το αεροδρόμιο έλαβε ειδοποίηση από το κέντρο διαχείρισης εναέριας κυκλοφορίας στο Hohhot γύρω από την εμφάνιση ενός UFO. Για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πτήσεων τα αεροσκάφη που προορίζονταν για το Baotou άλλαξαν κατεύθυνση προς άλλα εναλλακτικά αεροδρόμια.

Αλλιώς μπορεί να είχαμε καταστάσεις εναέριας σύγκρουσης». Δύο πτήσεις από το Πεκίνο και μια από την Σαγκάη άλλαξαν προορισμό σε γειτονικά αεροδρόμια. Είναι η δεύτερη φορά που αεροδρόμιο κλείνει τους τελευταίους τέσσερις μήνες μετά ανάλογο περιστατικό στο αεροδρόμιο Xiaoshan, ενώ πριν από λίγες ημέρες ένα ακόμη αντικείμενο άγνωστης ταυτότητας είχε εμφανιστεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ-Κονγκ. Πάντως αρκετοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως οι εμφανίσεις των αντικειμένων μπορεί να σχετίζονται με μυστικά προγράμματα της κινεζικής Αεροπορίας.

Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.