Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ka-27m & Ka-52 Aligator θα εξοπλίσουν τα Ρωσικά Mistral


Ο πρώτος αντιπρόεδρος Vyacheslav Kovalyov της Kumertau Aviation Production Enterprise δήλωσε πως η ρωσική Αεροπορία θα παραγγείλει σημαντικό αριθμό ελικοπτέρων Kamov στην περίπτωση που προχωρήσει η παραγγελία των ελικοπτεροφόρων σκαφών κλάσης Mistral από τη Γαλλία.

Ο κος Kovalyov σημείωσε πως κατά τη διάρκεια επίσκεψης του Mistral στην Αγ. Πετρούπολη πραγματοποιήθηκαν δοκιμαστικές προσνηώσεις ελικοπτέρων Ka-27 Helix και Ka-52 Alligator στο πλοίο. Ο προγραμματισμός που προκύπτει από την προμήθεια του συνόλου των τεσσάρων σκαφών απαιτεί την παραγωγή "αρκετών δωδεκάδων" ελικοπτέρων για να τα εξοπλίσουν.

Πρόσθεσε πως η ρωσική Αεροπορία σχεδίαζε να προμηθευτεί το Ka-52, το Ka-226 Hoodlum και μια αναβαθμισμένη έκδοση του Helix που έχει κωδικοποιηθεί ως Ka-27M και του οποίου η ανάπτυξη βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με το Ρωσικό πρακτορείο Rian, επιβεβαιώνεται πως η Αεροπορία της χώρας σκοπεύει να αποκτήσει περίπου 100 ελικόπτερα Kamov συμπεριλαμβανομένων περίπου 70 Ka-27M για τον εξοπλισμό των Mistral.

Τμήμα ειδήσεων elliniki stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.