Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Τούρκος φορτηγατζής εμβολίζει στρατιωτικό τζιπ - Σκοτώθηκε ένας υπαξιωματικός!


Δύσκολες ώρες για τον Ελληνικό Στρατό, που μετράει τρεις νεκρούς μέσα σε λίγες ώρες, αφού πριν το τραγικό δυστύχημα στην Πάχη Μεγάρων ένα τροχαίο που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στην περιοχή της Ρεντίνας είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός μόνιμου 35χρονου Επιλοχία.


Φορτηγό από την Τουρκία συγκρούστηκε με το όχημα του Ελληνικού Στρατού με αποτέλεσμα ο μόνιμος 35χρονος επιλοχίας να χάσει τη ζωή του, ενώ οι άλλοι πέντε στρατιωτικοί επιβάτες του οχήματος τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο 424 ΓΣΝΕ.

Το φορτηγό έπεσε στο πίσω μέρος του στρατιωτικού οχήματος, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες. Ο οδηγός του φορτηγού έχει συλληφθεί.

Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

Νεκροί οι χειριστές του «Απάτσι»



Απανθρακωμένοι βρέθηκαν οι δύο χειριστές του στρατιωτικού ελικοπτέρου «Απάτσι» που λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής συνετρίβη στο αεροδρόμιο Πάχης Μεγάρων.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση στα 3.000 πόδια όταν παρουσίασε μηχανική βλάβη και κρίθηκε απαραίτητη η άμεση προσγείωσή του. Ωστόσο, σύμφωνα με το Γενικό Επιτελείο στρατού η αναγκαστική προσγείωσή που επιχειρήθηκε ήταν «βαριά» με αποτέλεσμα να ισοδυναμεί με πρόσκρουση και να προκληθεί φωτιά.

Εμπειρογνώμονες του ΓΕΣ θα εξετάσουν τα συντρίμμια του ελικοπτέρου προκειμένου να διαλευκανθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.


Tμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki