Σάββατο, 24 Απριλίου 2010

Aπό την Άλωση και την λεηλασία της Πόλης τον Απρίλη του 1204 στην νυν Άλωση και λεηλασία της χώρας


Σαν σήμερα που «Μπήκαν στη Πόλη οι οχτροί», σαν σήμερα που παραδόθηκε η χώρα για λεηλασία στους ξένους, τους νέους «σταυροφόρους» που αντί για σπαθί κρατάνε spread, σαν σήμερα πριν από 806 χρόνια, εκείνο τον Απρίλη του 1204, οι δυτικοί κατακτητές λεηλατούσαν για πρώτη φορά την Κωνσταντινούπολη. Διαβάστε το χρονικό της πρώτης Άλωσης, και θα καταλάβετε τι περιμένει την χώρα. Αντισταθείτε στην λεηλασία της και στηρίξτε αυτούς που αντιστέκονται.

Κατά μία τραγική ιστορική συγκυρία σαν σήμερα, στις 23 Απριλίου 1941, ο στρατηγός Τσολάκογλου υπέγραφε την παράδοση της χώρας στους Γερμανούς. Μετά από 69 χρόνια η ιδιότητα του παραδιδόμενου μόνο άλλαξε: Ο στρατηγός, έγινε πρωθυπουργός...

Η Ελλάδα δεν είναι αυτοί που την πούλησαν. Η Ελλάδα είμαστε εμείς που θα αντισταθούμε. Πάντα η Ελλάδα ανήκε στους Έλληνες που αντιστέκονταν. Που πολεμούσαν όλους τους κατακτητές, όλων των εποχών: Φράγκους, Τούρκους, Γερμανούς, ΔΝΤ...

Μην σκύψετε ποτέ το κεφάλι και μην δηλώσετε ποτέ υποταγή. Όταν οι "άρχοντες" θα μιλάνε για "κηδεμονία" και "χαμένη εθνική κυριαρχία", εσείς θα φωνάζετε "ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ".

Στις δύσκολες στιγμές αυτών των καιρών που έρχονται, πάντα το γαλάζιο και το λευκό να ντύνει και να ζεσταίνει την ελληνική ψυχή σας.

Και πάντα να σιγοψιθυρίζετε:


"Σε γνωρίζω από την όψη του σπαθιού την τρομερή

Σε γνωρίζω από την κόψη που με βία μετράει τη γη

Απ'τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά

Και σαν πρώτα αντρειωμένη

Χαίρε ώ Χαίρε λευτεριά"http://www.youtube.com/watch?v=mOXEfelk4wM&feature=related


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

2 σχόλια:

stefanos είπε...

Για πρώτη φορά μια κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός τολμούν να πάρουν την ευθύνη των πραγμάτων και να μην παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό.
Αυτό δηλαδή που κάνανε τόσοι προηγούμενοι (βλέπε π.χ. Κ. Καραμανλής Β' ο μικρός) αλλά και τόσοι "νυν" κροκόδειλοι του δεξιού μικροκομματισμού και της αριστερίζουσας ψευδο-λαοκρατίας. Δεν προτείνουν τίποτα οι άνθρωποι και καμώνονται τους πολιτικούς αρχηγούς!!!
Αντι λοιπόν για "στημένες" μουρμούρες είναι η ώρα της ευθύνης για τον κάθε Έλληνα ξεχωριστά.
No more Games. Έχουμε ανάγκη από ένα νέο Κράτος απαλαγμένο από το ρουσφέτι, την κομματικοποίηση και την καταρράκωση των Θεσμών και ιδιαίτερα της Δικαιοσύνης.
Στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε, εκτός και προτιμάτε το "λαϊκό μέτωπο" Σαμαρα-Άδωνη-Λαφαζάνη-Μεντρέκα...

stefanos είπε...

διόρθωση: απαλλαγμένο (αντι απαλαγμένο)!!!

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.