
Το νέο κύμα επιθέσεων στο Ιράκ δεν θα αλλάξει το χρονοδιάγραμμα της αποχώρησης του συνόλου των αμερικανικών στρατευμάτων από το Ιράκ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.
«Πολλοί φοβούνται ότι οι αντάρτες θα εκμεταλλευτούν την περίοδο αυτή για να πλήξουν την πρόοδο που έχει σημειωθεί, πολιτικά και στρατιωτικά, στο Ιράκ», τόνισε ο Ρόμπερτ Γκιμπς.
Πρόσθεσε πως ο Λευκός Οίκος βρίσκεται σε επαφή με τον αμερικανό πρεσβευτή στη Βαγδάτη Κρίστοφερ Χιλ και με τον διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων στο Ιράκ, στρατηγό Ρέι Οντιέρνο.
Υπενθυμίζεται ότι έξι βόμβες εξερράγησαν την Τρίτη στη Βαγδάτη με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 35 άνθρωποι, στο δεύτερο κύμα αιματηρών επιθέσεων μέσα σε τρεις ημέρες.
Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.