Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Ακύρωσε μετά τις διαμαρτυρίες η Jennifer Lopez τη συναυλία στα Κατεχόμενα.


Με μία δήλωση στην προσωπική της ιστοσελίδα, η Jennifer Lopez ανακοίνωσε ότι δεν θα μεταβεί τελικώς στην κατεχόμενη Κύπρο και ματαιώνει την συναυλία της, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν κυρίως από την ομογένεια στις ΗΠΑ. Η κ. Lopez θα τραγουδούσε στις 20 Ιουλίου ζωντανά στα εγκαίνια του πεντάστερου ξενοδοχείου Cratos Premium, στην περιοχή της Κερύνειας. Λίγες μέρες αργότερα στις 24 Ιουλίου και θα γιόρταζε τα 41α γενέθλιά της μαζί με τον σύζυγό της τραγουδιστή Mark Anthony, τα δίδυμα παιδιά τους, συγγενείς, φίλους και συνεργάτες της. Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση...

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην προσωπική ιστοσελίδα της Lopez την Παρασκευή, αναφέρεται ότι «ποτέ εν γνώσει της δεν θα υποστήριζε οποιοδήποτε κράτος, χώρα, ίδρυμα ή καθεστώς που θα είχε σχέση με οποιαδήποτε μορφή παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έπειτα από πλήρη ανασκόπηση όλων των σχετικών περιστάσεων στην Κύπρο, η απόφαση των συμβούλων της ήταν να αποσυρθεί από την εμφάνιση. Ήταν μια συλλογική απόφαση η οποία αντικατοπτρίζει την ευαισθησία μας στις πολιτικές πραγματικότητες της περιοχής».

Τις τελευταίες μέρες αμερικανικά και ευρωπαϊκά ΜΜΕ είχαν δώσει μεγάλη δημοσιότητα στην προγραμματισμένη συναυλία της Τζένιφερ Λόπεζ στα κατεχόμενα της Κύπρου, λόγω της κινητοποίησης νέων ανθρώπων ελληνικής καταγωγής απ΄ όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα σε δεκάδες ηλεκτρονικές εκδόσεις και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης να συγκεντρωθούν χιλιάδες υπογραφές διαμαρτυρίας. Για παράδειγμα δημιουργήθηκε σελίδα διαμαρτυρίας στο facebook με τα όνομα "Against Jennifer Lopez performing in occupied Cyprus", στην οποία μέχρι τώρα έχουν γίνει μέλη 14.873 άτομα.


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.