Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Απόστρατοι!



Η ελληνική στρατηγική είναι ένα blog που δημιουργήθηκε με σκοπό την ενημέρωση γύρο από οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με εξοπλισμούς, στρατηγική, γεωστρατηγική, εξωτερική πολιτική, αλλα και θέματα εσωτερικής διοίκησης.
Πριν λίγες ημερες δεχθήκαμε ένα μήνυμα από έναν χρηστη που δεν θα θέλαμε για ευνόητους λόγους να αναφέρουμε το όνομα του.
Ύστερα από συζήτηση με την ομάδα του blog αποφασίσαμε να δημοσιοποιήσουμε το παρακάτω μήνυμα χωρίς να προβούμε σε σχολιασμούς,τα συμπεράσματα δικά σας.


Κύριε Διευθυντά
Aξίζουν <<συγχαρητήρια>> στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας που επανέφερε 4 Απόστρατους Αξιωματικούς του Ναυτικού τσαλαπατώντας το κύρος και το ηθικό των εν ενεργεία αξιωματικών.
Από εποχής Λυμπέρη τα κόμματα απεφάσισαν όχι πια απόστρατοι στην ενεργό . Μπράβο στον Κύριο Υπουργό που έχει το θάρρος και καταπατά τις εν λόγω συμφωνίες.
-Εάν οι εν λόγω Αξιωματικοί είχαν αδικηθεί επί Ν.Δ δεν του είπε κανείς για την διοικητική αποκατάσταση;
-Δεν καταλαβαίνει ότι πυροδοτεί και πάλι παλαιοκομματικά κριτήρια προαγωγών και μεταθέσεων;
Κύριε Διευθυντά
Λέμε να πάμε μπροστά σε μία νέα εποχή και ο Υπουργός ως σύγχρονος Αγιατολαχ επιβάλει προαγωγές -μεταθέσεις και χρησιμοποιεί το στράτευμα με αυστηρά κομματικά κριτήρια. Πριν να είναι αργά να ανακαλέσει τις απαράδεκτες αποφάσεις και να αφήσει τις ένοπλες δυνάμεις να κάνουν το καθήκον τους.



Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.