Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Περισσότερες δυνάμεις της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας


Ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν διαβεβαίωσε από το Καράκας, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, ότι η Μόσχα πρόκειται να εξαπολύσει περισσότερες δυνάμεις "στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας".

"Πρόκειται να αναπτύξουμε επιπλέον δυνάμεις οι οποίες θα μας επιτρέψουν να αγωνιστούμε κατά της τρομοκρατίας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν στο πλαίσιο εκδήλωσης στο προεδρικό μέγαρο στο Καράκας, ευχαριστώντας "για μία ακόμη φορά" τον πρόεδρο της χώρας Ούγκο Τσάβες, ο οποίος καταδίκασε τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας τη Δευτέρα στη Μόσχα, που στοίχισαν τη ζωή 40 ανθρώπων.

Κατά την επίσκεψή του, η οποία διήρκεσε περίπου 12 ώρες, ο ρώσος πρωθυπουργός είχε συνάντηση κεκλεισμένων των θυρών με τον πρόεδρο της χώρας Ούγκο Τσάβες, ενώ παρέδωσε και τέσσερα ρωσικά ελικόπτερα Μi-17 στο πλαίσιο εξοπλιστικής συμφωνίας μεταξύ των δύο χωρών.

Ο κ. Πούτιν είχε επίσης σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο της Βολιβίας Έβο Μοράλες, ο οποίος μετέβη στο προεδρικό μέγαρο της Βενεζουέλας, προκειμένου να τον συναντήσει.


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.