Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Θα μάθει επιτέλους να χάνει ή προσπαθεί να διασώσει το πολιτικό σύστημα?


Η κ. Μπακογιάννη έστειλε προχθες το διαδικυακό της μήνυμα και κάλεσε τους ανθρώπους του διαδικτύου στη δημιουργία ενός «Φόρουμ για την Ελλάδα», όπως το ονόμασε.

Επί μερικών εξ αυτών που είπε η κ. Μπακογιάννη έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:
1) Παραδέχτηκε ότι έκανε λάθη και η ίδια και είπε ότι αναλαμβάνει όλη την ευθύνη των λαθών της. Όμως παρόλα τα λάθη που ομολόγησε και την ευθύνη που ανέλαβε, αντί να τα μετουσιώσει αυτά σε πράξη και να αποσυρθεί από την πολιτική ζωή ώστε....
να έρθουν στην επιφάνεια νέα και άφθαρτα πρόσωπα, αντιθέτως δήλωσε ότι θα συνεχίσει η ίδια για το καλό του τόπου.


2) Δεν διατύπωσε καμία ιδεολογική πρόταση, ούτε έδωσε κάποιο συγκεκριμένο ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα, αλλά ολόκληρος ο πολιτικός λόγος της ήταν, κατά τη γνώμη μας πάντα, μια ωραία έκθεση ιδεών από τα παλιά, χωρίς κάτι που να μπορεί να συγκινήσει τον κόσμο, να τον γεμίσει ελπίδα και να τον κάνει να πιστέψει.

3) Κατά τη γνώμη μας ολόκληρο τον πολιτικό λόγο της τον διέκρινε μια αγωνία για να μην καταρρεύσει το ισχύον πολιτικό σύστημα, το οποίο κατά την άποψή μας είναι σάπιο και διεφθαρμένο και είναι το απόλυτα υπεύθυνο για το σημερινό μας κατάντημα, γι’ αυτό και πρέπει να το «βοηθήσουμε» να καταρρεύσει. Δηλαδή διακρίναμε έναν μεγάλο συντηρητισμό σε σχέση με το ισχύον πολιτικό σύστημα.

4) Υπεραμύνθηκε του μνημονίου και μάλιστα ζήτησε από το ΠΑΣΟΚ να γίνει πιο τολμηρό!!!

5) Τέλος, κατηγόρησε την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας για «οπορτιουνισμό», για πολιτική του «ώριμου φρούτου» και για πολιτική επένδυση στην κατάρρευση της χώρας, αγνοώντας παντελώς τις οικονομικές προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά για έξοδο από την κρίση, που έκανε πριν λίγες μέρες.

Tην τοποθέτηση της κ. Μπακογιάννη διέκρινε μια αγωνία για το ήδη καταρρέον πολιτικό σύστημα και ένα κάλεσμα σε συστράτευση για τη διάσωσή του.

Τελικά ποιός είναι το ώριμο φρούτο της υπόθεσης κα Μπακογιάννη?
Η Siemens , Οι "Μακεδονικές αερογραμμές" και η ....αντιπυραυλική ασπίδα ακόμα σας στοιχειώνουν όσο και αν προσπαθεί το κατεστημένο των ΜΜΕ να σας προωθήσει!!!


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.