Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ρωσία:Επίδειξη του PAK στους Ινδούς με ταχύτητα 2.4 Mach!


Η Ρωσία πραγματοποίησε μια πτητική επίδειξη με το πρωτότυπο μαχητικό PAK FA, για την αντιπροσωπεία του ινδικού υπουργείου Άμυνας και αξιωματούχων της αμυντικής βιομηχανίας.

Η 10λεπτη πτήση πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ramenskoye κοντά στη Μόσχα στις 31 Αυγούστου, και έγινε για την υποστήριξη των διμερών συνομιλιών μεταξύ της Μόσχας και του Νέου Δελχί.


Οι Ινδοί αξιωματούχοι επιθεώρησαν το PAK FA της Sukhoi κατά την επίδειξη, η οποία περιλάμβανε διελεύσεις χαμηλής ταχύτητας και ελιγμούς υψηλής γωνίας προσβολής. Το αεροσκάφος, το οποίο θα συνοδευτεί από δύο πρωτότυπα μοντέλα πριν από το τέλος του έτους, έχει ανανεωμένο εξωτερικό καμουφλάζ.

Η πολεμική αεροπορία της Ρωσίας έχει ανάγκη για 250-300 μαχητικά T-50, για χρήση μετά το 2015, ενώ η Ινδία σχεδιάζει να αγοράσει 200 έως 250 μαχητικά του τύπου.



Υποτίθεται ότι η ινδική εκδοχή του μαχητικού θα εξαχθεί στη συνέχεια.

Η μέγιστη ταχύτητα αναφέρεται με 2.600 χλμ/ώρα, και όχι 2.100 χλ./ώρα όπως αναφέρθηκε αρχικά. Η μέγιστη εμβέλεια του μαχητικού δίνεται με 5.500 χιλιόμετρα. Το T-50 θα έχει συνολικά 10 εσωτερικούς πυλώνες, ενώ εξωτερικά θα έχει τέσσερις πυλώνες ανάρτησης όπλων ή καυσίμου,σε αποστολές που δεν είναι απαραίτητα τα χαρακτηριστικά stealth

Το συνολικό βάρος του οπλικού φορτίου θα είναι 20 τόνοι!


Τμήμα ειδήσεων elliniki stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.