Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Δημοκρατικά μαθήματα τουρκοπρακτόρων…



Μια φωτογραφία, ως γνωστόν, αξίζει (πάντα) όσο και χίλιες λέξεις, οπότε σας την παρουσιάζουμε. Τι βλέπουμε λοιπόν στη συγκεκριμένη φωτογραφία; Μα ένα στιγμιότυπο βέβαια από εκδήλωση με τίτλο «Η Ελλάδα και το μάθημα δημοκρατίας της Ε.Ε.» που διοργανώθηκε πριν από μερικούς μήνες στο Πανεπιστήμιο Bilkent της Άγκυρας.

Στο πάνελ της εκδήλωσης (που ήταν ασφαλώς μία συνεχής επίθεση κατά της…αντιδημοκρατικής Ελλάδας, η οποία καταπιέζει την…Τουρκική Μειονότητα της Δ.Θράκης!!!!) συναντούμε όλους τους γνωστούς…υπέρμαχους της…παροιμιώδους ελληνοτουρκικής φιλίας.

Βλέπουμε τον πρόεδρο της BΤTDD (δηλαδή των “Τούρκων Δ.Θράκης-Τουρκίας”) Φερούχ Οζκάν, τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, τον αρθρογράφο της προξενοφυλλάδας της Κομοτηνής «Γκιουντέμ» (και πρώην πρόεδρο του «Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας») Τζεμίλ Καμπζά και τέρμα αριστερά τον πρόεδρο της ABTTF (δηλαδή της “Ομοσπονδίας Τούρκων Δ.Θράκης-Ευρώπης”) Χαλίτ Χαμπίμπογλου. Ναι, ναι, αυτόν που έβαλε και την ιστοσελίδα «Προξενείο-Στοπ» στην έκθεση ανθρωπίνων…δικαιωμάτων του, κατηγορώντας μας για διαδικτυακά εγκλήματα μίσους (επειδή καθόμαστε οι θρασύτατοι και μιλάμε για Πομάκους και για την αποθράσυνση των πρακτόρων της Άγκυρας στη Θράκη). Τι άλλο όμως πολύ ενδιαφέρον βλέπουμε; Μπροστά στο πάνελ, όπου κάθονται όλες αυτές οι απερίγραπτες τουρκοπρακτοράντζες, αναρτημένη τη σημαία της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». Προς δόξαν πάλι της ελληνοτουρκικής φιλίας ασφαλώς!

Τη φωτογραφία την αφιερώνουμε σε ΟΛΟΝ ανεξαιρέτως τον πολιτικό κόσμο της Θράκης (βουλευτίδια, πολιτευτίδια, δημαρχονομαρχίδια και λοιπούς αυτοδιοικητικούς παρατρεχάμενους), αλλά και σε κάτι κωμικούς ελληνόφωνους ναιναίκους της περιοχής μας (αυτοφερόμενους ως δημοσιογράφους, αλλά και ασχολούμενους και με την τοπική αυτοδιοίκηση) που έσπευσαν να χαιρετίσουν την έλευση Ερντογάν ως περίπου μέγα γεγονός। Όχι φυσικά ότι έχουμε (και πάλι) καμμιά προσδοκία να καταλάβει τίποτα κανείς από δαύτους...

Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.