Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Ο Στάινμπρουκ ξεβρακώνει τον ΓΑΠ και την κοροϊδία του


Το βραβείο ήρθε από τους Γερμανούς για την ειλικρίνειά του...
Ηταν πράγματι απολύτως ειλικρινής ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου όταν έλεγε στον πρώην Γερμανό υπουργό Οικονομικών Πέερ Στάινμπρουκ ότι «δεν ξέρει πλέον αν θέλει να κερδίσει τις εκλογές». Ηταν Ιανουάριος του 2009, όπως γράφει στο βιβλίο του ο σοσιαλιστής πολιτικός, όταν εξηγούσε στον αρχηγό τότε της αξιωματικής αντιπολίτευσης ποια θα είναι η τύχη της Ελλάδας.


Είναι φανερό, πλέον, ασχέτως επισημάνσεων, διαψεύσεων και καταγγελιών του κυβερνητικού εκπροσώπου, ότι ο Γ. Παπανδρέου και οι περί αυτόν γνώριζαν. Γνώριζαν την κατάντια της ελληνικής οικονομίας για την οποία ναι μεν εγκαίρως είχε μιλήσει ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής λέγοντας προεκλογικά την αλήθεια αλλά απ την άλλη δήλωσε κουρασμένος και εξαφανίστηκε.

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ εν γνώσει του παραπληροφορούσε τον ελληνικό λαό με το περίφημο πλέον «χρήματα υπάρχουν». Και το μεγάλο ερώτημα είναι: Μα καλά, κατά την προεκλογική περίοδο είπε ένα ψεματάκι, αθώο... για να κερδίσει. Αφού ήξερε καλά το πρόβλημα γιατί καθυστέρησε να πάρει τις αποφάσεις που έπρεπε, με συνέπεια να φθάσουμε στο μνημόνιο; Αυτό είναι το αμείλικτο ερώτημα που τίθεται πλέον και θα πρέπει να απαντηθεί με τον ένα ή άλλο τρόπο, μετά και την έκδοση του αποκαλυπτικού βιβλίου του Γερμανού πρώην υπουργού Οικονομικών.

Ο κυρίαρχος ελληνικός λαός θα πρέπει να βάλει τα πράγματα στη θέση του. Μόνον έτσι θα ξεφύγει από τη σημερινή μιζέρια, την καταθλιπτική κατάσταση στην οποία τον έχουν υποχρεώσει να βρίσκεται. Το ΠΑΣΟΚ ανέβηκε στην εξουσία προσποιούμενο πλήρη άγνοια της κατάστασης. Σήμερα δεν μπορεί πλέον να κρυφθεί. Και ο πλέον αδαής πολίτης είναι ενημερωμένος για όλα όσα συμβαίνουν γύρω του. Τα νιώθει καθημερινά στο πετσί του.


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.