Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

ΝΕΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΩΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΙΜΠΕΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑΟΓΛΟΥ!!




Διαβάστε σήμερα και απολαύστε – δίχως άλλα δικά μας σχόλια – τι είπε τις προάλλες στην Ξάνθη η πρόεδρος του συνδυασμού ¨Πρώτο βήμα για την Ισότητα¨ – και υποψήφια δήμαρχος Κομοτηνής – Σιμπέλ Μουσταφάογλου. Μετρήστε μόνο πόσες φορές έκανε λόγο για τους καταπιεσμένους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Η ομιλία της δημοσιεύθηκε στην ξανθιώτικη προξενοτουρκοφυλλάδα «Μιλλέτ» στις 14/10/2010

«Καταρχάς επιθυμώ για μια ακόμη φορά να μνημονεύσω με αγάπη και σεβασμό τον πρώτο πρόεδρο του Ανεξάρτητου Συνδυασμού κύριο Χουσνού Σερνταρζάντε, πού ίδρυσε και τον συνδυασμό το 2006. Εμείς συνεχίζουμε με σταθερά βήματα στον δρόμο που μας άνοιξε ο σεβαστός κύριος Χουσνού. Αν αυτός δεν είχε ιδρύσει αυτόν το συνδυασμό, και εμείς δεν θα παίρναμε σε αυτές τις εκλογές αυτήν τη σημαντική απόφαση στην Κομοτηνή.

Πριν από 10 μέρες διοργανώνοντας μια συνέντευξη τύπου κάναμε τα εγκαίνια του συνδυασμού μας. Όλοι σας εκείνη την σημαντική ημέρα ήσασταν δίπλα μας, μας στηρίξατε, και θέλω ξανά να σας ευχαριστήσω για αυτό. Ο αγώνας αυτός είναι αγώνας όλων μας, είναι ο αγώνας όλων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων των μελών της Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης με ισότιμο τρόπο, να καταγγείλουμε τις διακρίσεις εφαρμόζοντας τους νόμους, και με μια όσο το δυνατό ισχυρή παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο να αγωνιστούμε μόνο και μόνο για ίσα δικαιώματα. Αυτό είναι το καθήκον όλων μας. Αποτελεί καθήκον όλων των Τούρκων της Δυτικής Θράκης να συμμετάσχουν σε αυτόν το συνδυασμό. Από τη στιγμή που υπάρχει αυτός ο συνδυασμός, είναι καθήκον όλων μας να τον στηρίξουμε και να μετάσχουμε σε αυτόν.





Εδώ και 10 μέρες είτε με τον πρόεδρο του DEB είτε με τον πρόεδρο του συλλόγου Δασκάλων μας, κάναμε σημαντικές κινήσεις μέσα στα όρια του δήμου Κομοτηνής. Είδαμε ότι όλοι οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και αγκάλιασαν τον συνδυασμό. Αυτό μας έδωσε ακόμη περισσότερη δύναμη. Σχεδόν έχουμε ολοκληρώσει τον συνδυασμό μας. Αφού τελειώσουμε με κάποιες λεπτομέρειες, είμαστε έτοιμοι να ανακοινώσουμε τον συνδυασμό μας στο τύπο. Ο βουλευτής μας κύριος Μάντατζη αυτή τη στιγμή είναι εδώ, θέλω να τον ευχαριστήσω για την ειλικρινή του στήριξη του προς τον ανεξάρτητο συνδυασμό. Μάλιστα ξέρουμε ότι η σύζυγος του περιλαμβάνεται σε αυτόν τον συνδυασμό. Αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή και περηφάνια για εμάς.

Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης αποδείξαμε και σε άλλους καιρούς πως μπορούμε να αποτελέσουμε μια γροθιά, μια δύναμη. Και είμαστε πάλι όλοι μαζί εδώ, πάλι βγήκαμε για τον ίδιο αγώνα και πάλι θα πετύχουμε σε αυτόν. Πρώτα ο Θεός, στις 7 Νοεμβρίου θα αποκομίσουμε σημαντικά κέρδη για τους Τούρκους της Δυτικής Θράκης. Πρώτα ο Θεός, στις 7 Νοεμβρίου την στιγμή που θα φανερώσουμε την δύναμη μας, θα έχουμε συμβάλλει σημαντικά στον δίκαιο αγώνα των Τούρκων της Δυτικής Θράκης. Για μια ακόμη φορά εύχομαι επιτυχίες στον συνδυασμό Ισότητας στον Δήμο Ξάνθης και σας ευχαριστώ για την στήριξη που μας παρείχατε»…

πηγή:proxeneio-stop


Τμήμα ειδήσεων elliniki-stratigiki

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας. Σχόλια τα οποία περιέχουν ύβρεις, θα αποκλείονται .
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.